Ομοιοπαθητική

 
 
 
 
 
 

Vitascan - Κέντρο Ανάλυσης Υγείας, Εναλλακτικών & Συμπληρωματικών Θεραπειών - Μαρούσι

 
 
 
 
Βελτιώνουμε την υγεία, δε βελτιώνουμε τα συμπτώματα!
 
Η Ομοιοπαθητική είναι μια φυσική θεραπευτική μέθοδος με στόχο τη μόνιμη, ήπια και χωρίς παρενέργειες Ίαση. Δεν έχει ονόματα για ασθένειες, δεν είναι επεμβατική, δεν αναστέλλει συμπτώματα, αλλά τα χρησιμοποιεί, επιλέγοντας το κατάλληλο ομοιοπαθητικό φάρμακο που θα κινητοποιήσει τις αμυντικές ικανότητες του ίδιου του οργανισμού μας, αποκαθιστώντας τη διαταραγμένη του υγεία.

Εξασκούμε τη σύγχρονη Ομοιοπαθητική: πιστεύουμε στην επανάληψη των ομοιοπαθητικών φαρμάκων, όπου είναι αναγκαίο, ως μέθοδο βέλτιστου συντονισμού του οργανισμού στον δρόμο του προς τη θεραπεία. Πιστεύουμε στην ολιστική αντιμετώπιση της υγείας του οργανισμού του ανθρώπου, που επιτυγχάνεται, εκτός της χρήσης των ομοιοπαθητικών φαρμάκων, με σωστή διατροφή, με πνευματική και ψυχολογική ισορροπία. Ενισχύουμε τον οργανισμό, όπου κρίνουμε απαραίτητο, με συμπληρώματα διατροφής, βότανα και βάμματα, ανθοϊάμματα, βιοσυντονισμό, ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 

Η Ομοιοπαθητική:

 
 
 
 

Άλατα Schuessler

 
Τα Schuessler Salts (άλατα Schuessler, ή ιστικά άλατα, ή βιοχημικά άλατα) από μόνα τους αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Είναι δηλαδή ένα ανεξάρτητο θεραπευτικό σύστημα στα πλαίσια της Ομοιοπαθητικής.

Τι είναι τα άλατα Schuessler;

Τα άλατα αυτά είναι δομικά στοιχεία των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων, ανόργανα στοιχεία (Ca, Fe, Mg, Na, K, S, F, Cb, Cu, Pb, Si, Li, Zn, Cr κ.λπ.) που βρίσκονται στη φύση και στον ίδιο μας τον οργανισμό. Χορηγούνται δε σε χαμηλές δυναμοποιήσεις, συνήθως 6X ή 12Χ,αλλά και 3Χ όταν πρόκειται για κρέμες εξωτερικής εφαρμογής. Καλό είναι να τα προμηθευόμαστε σε σκόνη (συσκευασία 25 ή 50g) και όχι σε σφαιρίδια ή κάψουλες. Τα Ομοιοπαθητικά φαρμακεία τα παρασκευάζουν με λειοτρίβιση και όχι με εμβροχή.